Wat zeggen anderen over mij?

Denis Ancion 
Deputy Director Marketing & Communications Universiteit Maastricht

“Jules Coenegracht werkt al meerdere jaren regelmatig voor de Universiteit Maastricht. Jules heeft een kritische werkhouding, levert kwaliteit en werkt snel. Een tekstschrijver waarmee het prettig samenwerken is.”

Andreas Philipp 
Marketing manager Fair Play Centers & Casino's

“Jules Coenegracht? Verfrissend, scherp, kritisch, direct, correct en op tijd. Een schrijver met een eigen stijl en aanpak. Prettig om mee samen te werken.”

Celine Ermans-Zitzen 
Senior communicatieadviseur 
Zuyd Hogeschool

“Jules Coenegracht schrijft verrassende interviews, is flexibel, levert snel en nauwkeurig en is een prettige persoon om mee te werken.”

Ellen Kennes 
Communicatieadviseur en eindredacteur academisch ziekenhuis Maastricht

“I have worked with Jules Coenegracht for several years now. I know him to be a reliable and punctual writer/editor who's pleasant to work with and who can put an original and interesting spin on even the toughest subject.”

Jurgen Rookx 
Directeur Bouwtechnisch bureau PlanZ

“Ik heb de webteksten die Jules voor ons schreef met veel enthousiasme gelezen. Vol van frivole, frisse, interactieve constructies, doch met een erg informatief karakter - perfect dus. Wat ik heel belangrijk vind, is dat de teksten een dynamiek uitstralen, wat de lezer als erg prettig zal ervaren. Besluit: good job, Jules!”

mr. Roel H.G.M. Kerckhoffs
Kerckhoffs Advocaten Maastricht/Heerlen

“Door zijn deskundige aanpak weet Jules Coenegracht de gevoelige snaar van de ontvanger van de boodschap te raken. Zijn stijl spreekt aan vanwege de kracht en de eenheid daarvan. In de afgelopen jaren hebben wij niet alleen met plezier met Jules Coenegracht gewerkt, maar ook hebben wij vele positieve reacties ontvangen op de wijze van communiceren met derden, welke communicatie door Jules Coenegracht is opgezet.”

Coenegracht | tekst en communicatieproducties

 Sonnevillelunet 5a, Maastricht | info@coenegracht.com | T 043-321 02 50 | M 06-51 222 154