De Nieuwe Coenegrachtbode

Nummer 36 | maart 2020

Mobirise

Even iets heel anders, beste lezer.

Bij De Nieuwe Coenegrachtbode zijn we liefhebber van ballet, en dan speciaal van de balletten van Hans van Manen - wat ons betreft de grootste levende kunstenaar van Nederland. Omdat we dachten: gedeeld genoegen is dubbel genoegen, presenteren we u het ballet Trois Gnossiennes, gedanst op de hypnotiserende muziek van Erik Satie. Misschien houdt u niet van ballet of van Satie, maar toch, als we een advies mogen geven: ga er even rustig voor zitten. Klik op de button en laat u acht en een halve minuut betoveren.

Engelen van Maastricht

In juni verschijnt bij Uitgeverij Brandt in Amsterdam de verhalenbundel van de hoofdredacteur van De Nieuwe Coenegrachtbode, Engelen van Maastricht. Hier alvast de cover, we zijn er zelf heel tevreden over. Meer over het boek en de precieze datum van verschijnen in de volgende editie!

Mobirise

The beat goes on

Soms lijkt het wel of De Nieuwe Coenegrachtbode over van alles gaat behalve over werk, beste lezer. Terwijl, geloof het of niet, deze nieuwsbrief in eerste instantie bedoeld is om opdrachten voor Coenegracht | tekst & communicatieproducties binnen te halen. En die kunnen we, als zelfstandig professional, ook nu goed gebruiken. Wat we doen is, onder andere: zorgen voor duidelijke communicatie. De dingen zo opschrijven dat iedereen meteen en ondubbelzinnig begrijpt wat bedoeld wordt. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, goed in. Ook contactloos. Mocht u, uw onderneming of organisatie daar in deze dagen behoefte aan hebben: u weet waar u ons kunt vinden. The beat goes on.

Coenegracht | tekst en communicatieproducties

 Sonnevillelunet 5a, Maastricht | info@coenegracht.com | T 043-321 02 50 | M 06-51 222 154