De Nieuwe Coenegrachtbode

Nummer 19 | december 2015

Het internet der dingen

Het internet der dingen – IoT voor intimi – zegt u dat wat, geachte lezer? We citeren losjes Wikipedia: “Het internet der dingen (Internet of Things) refereert aan de situatie dat door mensen bediende computers in de minderheid zullen zijn op het internet. De meerderheid van de internetgebruikers zal bestaan uit semi-intelligente apparaten. Alledaagse voorwerpen worden hierdoor een entiteit op internet en kunnen communiceren met personen en andere objecten en op grond daarvan autonome beslissingen nemen.”

U als intellectueel verwacht nu natuurlijk een diepgaande analyse van het realiteitsgehalte en de wenselijkheid van dit internet der dingen, maar omdat de feestdagen in aantocht zijn en de redactie eerlijk gezegd een beetje haar buik vol heeft van diepgaande analyses en fundamentele vraagstukken, volstaan we hier met – met zijn toestemming en voor wie het gemist heeft – de visie van dr. Sigmund.

En nu: feest!

De redactie wenst u aangename feestdagen toe, beste lezer. We toosten met u:

Here’s to a long life and a merry one
A quick death and an easy one
A pretty girl and an honest one
A cold beer and another one

De Adele van De Nieuwe Coenegrachtbode

Uiteraard zijn wij ook fan van Adele, beste lezer. Ze redt in haar eentje de platenindustrie, heeft een prachtige en stem en is bovendien een heel leuk mens, helemaal zichzelf gebleven. Maar De Nieuwe Coenegrachtbode heeft toch een eigen Adele – we hopen dat u dat niet erg vindt. Luister naar dit vrolijk liedje!

Coenegracht | tekst en communicatieproducties

 Sonnevillelunet 5a, Maastricht | info@coenegracht.com | T 043-321 02 50 | M 06-51 222 154